Arrangementer

Danske Ældreråd afholder hvert år en række møder, temadage og ældrepolitiske konferencer. Nogle har til formål at klæde de enkelte ældreråd på til arbejdet i kommunerne. Andre sætter skarpt på aktuelle ældrepolitiske temaer, hvor vi inviterer forskere, organisationsfolk, politikere og andre aktører til at komme med oplæg og invitere til debat.

Ud over det årlige repræsentantskabsmøde for medlemmer og inviterede, er de fleste af vores temadage og konferencer åbne for alle.

Kurser

Foråret 2022 udbyder Danske Ældreråd et kursus i udvikling af personlige og ledelsesmæssige kompetencer i forhold til at lede ældrerådsarbejdet. Kurset er for formænd og næstformænd.

Velux-Fonden har imødekommet en ansøgning fra Danske Ældreråd og dækker deltagergebyrer for kursusdagen.

Se program og tilmelding her

 

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabet består af Danske Ældreråds medlemmer og er organisationens øverste myndighed. De bliver indkaldt en gang om året til repræsentantskabsmøde.

Næste repræsentantskabsmøde bliver afholdt den 9. maj på Hotel Nyborg Strand. Dagen efter den 10. maj afholdes konference.

Information om sidst afholdte repræsentantskabsmøde (2021) findes her

Temadage

Danske Ældreråds temadage giver ældrerådsmedlemmer redskaberne til at kunne fungere som rådgivere for kommunalbestyrelserne. Temadagene bliver afholdt i hver af de fem regioner to gange om året.

I foråret 2022 udbyder Danske Ældreråd en temadag syv steder i landet for nyvalgte medlemmer af ældre- og seniorråd. På temadagen introduceres man til rammerne for ældrerådsarbejdet og en række af de mest centrale opgaver.

Se her tid og sted for de enkelte temadage

Konferencer

Danske Ældreråds ældrepolitiske konferencer afholdes to gange om året og består af en blanding af oplæg fra forskere, organisationsfolk, politikere og andre aktører.

Næste konference afholdes den 10. maj 2022 på Hotel Nyborg Strand. 

Formand- næstformandsmøder

En gang om året inviterer bestyrelsen til formands-næstformandsmøder rundt omkring i landet.

 

 

 

 

Scroll til toppen Warning: Undefined property: WP_Members::$reg_form_showing in /customers/5/5/0/danske-aeldreraad.dk/httpd.www/dae/wp-content/plugins/wp-members/includes/api/api-forms.php on line 593