Repræsentationer

Danske Ældreråd er repræsenteret i en række statslige råd, nævn, projekter og bestyrelser, men er ikke medlem af interesseorganisationer på ældreområdet. Her kan du læse om både fortløbende og afsluttede projekter. 

  • Folkebevægelsen mod Ensomhed. v. seniorkonsulent Marianne Lundsgaard. Flere end 70 organisationer, foreninger, skoler, kommuner og virksomheder er gået sammen for at skabe Folkebevægelsen mod Ensomhed, som har som erklæret mål at halvere ensomheden i Danmark.
  • Forum for underernæring. v. bestyrelsesmedlem Kirsten Nissen. Formålet med Forum for Underernæring er at forene stærke kræfter, sådan at ernæringen for patienter og skrøbelige ældre fortsat prioriteres på linje med andre indsatsområder. Vi har i Danmark i dag en alvorlig udfordring med underernærede ældre, hvilket også er grunden til, at Danske Ældreråds bestyrelse har valgt underernæring som den mærkesag, der skal arbejdes med frem mod repræsentantskabsmødet i 2018.
  • Forum for ældre- og socialtandpleje. Én af de vigtigste veje til bedre tandpleje for ældre borgere er at give meget mere og meget bedre information og oplysning. Det vil sige information til borgere, pårørende og plejepersonale om hvorfor tandpleje er vigtig – også for de ældre borgere. Forum for Ældre- og Socialtandpleje har fokus på at forbedre ældres tandforhold gennem en række forskellige informationsaktiviteter.

 

Tidligere initiativer

Scroll til toppen Warning: Undefined property: WP_Members::$reg_form_showing in /customers/5/5/0/danske-aeldreraad.dk/httpd.www/dae/wp-content/plugins/wp-members/includes/api/api-forms.php on line 593